Video

Videoclip Real Love – The Year Of The Dragon


Speciaal voor de release van mijn debuut album ‘The Year Of The Dragon’ is er voor het liedje ‘Real Love’ een videoclip opgenomen. De clip is gemaakt door Monique Belier met medewering van figuranten en dansers van de TheDanceFactory


Warm spelen voor de CD Presentatie


Video gemaakt op 12-12-12 in TheDanceFactory tijdens de laatste minuten voorafgaande aan de officiële CD Presentatie van het album ‘The Year Of The Dragon’. De video is gemaakt door Eric Lub (EnRICo pictures).


Vier weken voor lancering


Beelden van de opname sessies in Studio Jottum te Wormerveer. Video door Monique Belier, foto’s door Fred Smink.


The Making Of ‘Free Your Mind’


Voor de eerste video shoot mochten we gebruik maken van Irish Pub The Dubliner. Samen met veel figuranten waaronder de dansers van The DanceFactory was dat een hele belevenis die mooie beelden voor de clip heeft opgeleverd.


Phoenix 3 Promo


Met Menno Bruin en Johan Kruizinga vorm ik Phoenix 3. We brengen een theaterconcert met meerstemmige songs uit het LA van de sixties en de seventies.
De promo is gemaakt door Reijger Recordings.


Phoenix 3 – Helplessly Hoping


Prachtig nummer van Crosby, Stills & Nash, hier uitgevoerd door Phoenix 3 in de Gitaarsalon. De video is gemaakt door Reijger Recordings.


Phoenix 3 – I Need A Woman


Een optreden van Phoenix 3 tijdens het KSM Musical Movements Discovery Of Talents (april 2012). Johan zie je niet, die deed het geluid. De video is gemaakt door Eric Lub (EnRICo pictures).